ketocake.bg Кето торта с кайсии и маскарпоне

За кого са кето тортите?

Моите торти да домашни. 

За да ги направя използвам изключително естествени съставки с отлично качество. Моите торти не съдържат нищо допълнително, като нездравословни транс мазнини, консерванти или химически оцветители. 

Рецептите са изключително лаконични, така че вкусът на всички продукти да ви доставя истинско удоволствие. В същото време има възможно най-малко калории, което означава, че не трябва да се чувствате виновни за допълнителната лъжичка от тези деликатени и вкусни десерти.

След като решите да си купите торта ще получавате максимален вкус с минимално количество въглехидрати. 

Този избор е подходящ не само за привържениците на кето храненето, но и за тези, които искат да ядат не само сладкиши, но и да се възползват пълноценно от съставките им.

Ядките, които са в основата на сладкишите на KetoCake.bg, са витамини, микроелементи и омега киселини, които са толкова необходими за красива кожа и коса, и стимулират работата на сърдечно -съдовата система.

Кокосовото мляко, с неговите естествени полизахариди, е дълъг въглехидрат, който дава енергия на тялото, вместо да се съхранява в допълнителни сантиметри на талията.

Плодовете – малките ягоди използвани в кремовете и плънките, са естествени антиоксиданти, които ни помагат да запазим младостта и блестящия тен за по -дълго време. Те също са фибри, без които нормалното развитие на микробиома е невъзможно.

Кого може да зарадват кето тортите?

След като решите да си купите торта, вие ще получавате не само ярък вкус и деликатна текстура, естетическо удоволствие от красивата декорация, но и големи ползи за тялото. 

Ако спазвате стриктно строг кето режим, спокойно може да похапнете от моите торти три пъти в седмицата без да се притеснявате, че десерта ще ви извади от кетозата. Ако ви се хапва торта, не е нужда да правите компромис със себе си и своето здраве. 

Кето тортата е подходяща за цялото семейство. Можете да си поръчате полезна торта, която ще се хареса на всички.

Ако не се храните кето, но имате гост на кето. Не е нужно да се притеснявате, че някой от празничната ви трапеза ще остане изолиран или забравен, защото е на по-специален за вас хранителен режим. 

Такъв сладък подарък определено ще се хареса както на момиче, което стриктно брои калориите, така и на атлетичен мъж, който се нуждае от протеини. 

Кето тортата по поръчка също ще бъде подходяща за годишнината на любимата ви майка или баба, ако захарта е противопоказана за тях.

Възможното наслаждение ;)!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top