От прожектор към друг прожектор

Ако още не си запознат със системата хюман дизайн, искрено те насърчавам да потърсиш повече информация за нея.

Тук (jovianarchive.com) можеш да си направиш карта на своят дизайн и ако тази карта сочи, че си прожектор ще се радвам ако продължиш да четеш редовете по-долу.

Аз също съм прожектор и като прожектор искам да насоча вниманието ти към няколко много важни за нас неща .

След натрупването да достатъчен брой фактори човешкото същество еволюира, в следствие, на което хората започват да се раждат в четири различни типа дизайн. Всеки тип дизайн има характерни характеристики и стратегия за предвижване в живота, специфичен тип аура и енергийна система. Различните типове дизайн имат различни ресурси, които могат да използват и съответно различни задачи изпълнението, на които би подобрило живота и състоянието на цялата човешка общност.

Аз съм прожектор. Преминах през какво ли не зада разбера по трудният начин, че аз не съм като другите.

Не съм по-глупава, по-неспособна, по-мързелива, по-некадърна или по-необщителна, не!

Аз не съм нищо от изброеното по-горе. Просто за мен живота работи по по-различен начин от колкото за повечето хора, които са генератори (70% от населението)

Аз имам своето специално място в човешката общност.

Прожекторът трябва да бъда разпознат и след това поканен, преди да предприеме каквото и да е действие.

Например: Решавам да започна малък бизнес: да отворя електронен магазин за гравирано стъкло в etsy. Разучавам подробно системата, изпълнявам всички изисквания и препоръки, старая се да задействам нещата да се случат – работя усилено, опитвам това или онова, но нищо не се получава, резултатите са с пъти по-малки от хвърлените средства и усилия. Артикулите, които предлагам , описанията, таговете са адекватни и конкуренти за голямата общност на хандмайд почитатели и въпреки това те са като невидими за тези почитатели.

Аз сама инициирам процес, нямам разпознаване и покана.

Или пък аз и още няколко човека сме в заседателната зала и обсъждаме нещо важно. Аз казваш нещо, което според мен би било решението на проблема, но никой не го отчита. След малко някой друг казва същото и всички реагират:

” Да! Това е чудесно! Точно така ще направим!”

Защо се случва така?

Защото прожекторът трябва да бъде поканен.

Хей Диде, а ти какво мислиш?

Така аз получавам покана. Вниманието и енергията се насочват към мен. Съответно, това което кажа и направя вече има стойност за хората около мен.

Така те ми дават сила, връзка и възможност да предам своята мъдрост. Защото ние като прожектори имаме много сила, мъдрост и знания, които можем да предадем, но само когато сме разпознати и поканени.

Нормално е да си мислим:

“Това е толкова досадно? Кога ще ме поканят? Защо просто не се включа?”

Може да си мислим каквото си искате, но за нас система на този свят работи така:

Ние като прожектори, не сме тук за работим и така да правим нещата да се случват.

Тук сме, да се наслаждаваме на живота и когато сме свързани с радостта в себе си, биваме разпознати и поканени.

След, което приемаме енергията, ако е необходимо правим корекция, усилваме я, насочва ме я и се оттегляме да отпуснем и да презаредим.

Когато станах родител, за мен беше истинско удоволствие да организирам рождените дни на моите деца. Торти, сандвичи, игри, бяло вино за мамите, салфетки, изненади – всяка подробност ми доставяше радост и когато събитието се случваше тази радост преливаше и в децата ми и в гостите им и в техните родители.

Затова когато една приятелка ми каза:

“Хей, Диде! Разбрах за един проект, ти си много креативен човек, би ли участвала?“

Да! Получих покана и участвах.

Кефа от това да правя нещо, което обичам задвижи такива потоци, че държавата реши да финансира безвъзмезно бизнес, които прави детски рождени дни. Напуснах работата си на пълен работен ден, събрах екип и заедно се впуснахме в приключението да сме част от празниците на хората.

Четири неща, които биха ни подкрепили в нашият път като прожектори.

Номер 1: Почасова работа.

Ние не сме тук да работим на пълен работен ден.

Това очевидно е трудно ако имаме финансови проблеми или ако трябва да се грижим за семейството си.

Дъщеря ми има една ключова реплика за такива видимо невъзможни случай:

“Е, как да стане?”

Ако работиш на пълен работен ден , опитай се да намериш пространство за своето хоби. Нещото, което ти доставя истинска наслада, докато го правиш. След това виж как то може да ти носи пари.

Проучи, но не бързай да инициираш.

Моят не потръгнал etsy-бизнес имаше такава съдба, единствено и само защото избързах, не изчаках да бъда поканена и да ми бъде подадена възможността от моето хоби да правя пари.

Изчакай да те поканят и сам ще видиш как парите ще дойдат.

Не бързай!

След това му отдели още малко време така, че доходите, които получаваш от двете места да се изравнят.

Когато правим нещо, което обичаме, ние се свързваме с нашето истинско Аз, с детето в нас, което се забавлява. Свързвайки се с нашето автентично Аз, ние се чувстваме по-добре, имаме повече енергия и сме по-жизнени, което задължително се отразява на всичко, свързано с нас, дори на доходите.

Да, ти още ще имаш работа на пълен работен ден, но вече ще можеш да превключиш на почасова работа занимавайки се с твоето хоби. Ние не сме тук да работим на пълен работен ден, независимо какво казват другите за това или какво ние си мислим по темата. 70% от населението са генератори и са ОК да работят на пълен работен ден.

Те имат много енергия, която да горят.

А ние като прожектори, т.к. сме закачени за тях си мислим, че това се отнася и за нас.

Това не е вярно. Това не е нашият начин на съществуване.

Когато се организираш да работиш почасово ще видиш, че се чувстваш много по-свеж и, че всичко за теб се случва много по-добре и по-лесно.

Номер 2: Нашата аура

Нашата аура, това е енергията, която излъчваме навън. Специфичното за нашата аура, че е малка, проникваща и насочваща. Докато при генераторите аурата е отворена и обгръщаща. Със сигурност ти се е случвало да попаднеш в група с още трима човека и да разговаряте. Те говорят, а ти по някаква причина се чувстваш изолиран, уж си там, а не те включват в разговора си, а кажеш ли нещо като да не го чуват. Това на мен ми се е случвало хиляди пъти, уж съм сред приятели, а се чувствам като извънземно боботещо на непознат език.

Това е така, защото те са генератори. Тяхната аура е отворена, нежна, прегръщаща. Общувайки генераторите буквално плуват в обща енергийна супа, в която вербалната комуникация е само формална.

Насочената, проникваща аура на прожектора ги изключва и те предпочитат да избягват фокуса и.

Нещата са коренно различни обаче ако сме разпознати и са ни дали поканата си. Ако сме разпознати и са ни поканили, хората обожават връзката си с нас, защото чрез тази връзка те получават едно неповторимо усещане за специалност, за истинско разбиране и приемане на това, което са. Така, че ако сред хората понякога се чувстваш изолиран, и това веднага включва мислите, че си асоциален, че не те харесват или, че нямаш никаква харизма и никой не иска да общува с теб, просто го забрави.

Това не е вярно, системата на този свят работи за нас по друг начин.

Единственото, което можем да направим е да проявим търпение и да изчакаме.

Номер 3: Почивка – да си лягаме по-рано.

Прожекторите са неенергиен тип, ние нямаме това изобилие от енергия както при генераторите, или прилично количество енергия като при манифесторите.

На повечето прожектори, в един момент от живота, им се налага да обърнат сериозно внимание на здравето си или на жизнеността си и то е защото ние нямаме център, които генераторите имат, и който постоянно генерира големи количества енергия.

Ние прожекторите нямаме такъв център, а си мислим, че имаме, където е и проблема.

Ние сме възпитавани, цялата образувателна система е пригодена за генератори. Не случайно първото правило, което се налага в първите класове на училището е :“Отговаряй само когато те питат!” ( което е отключващата фраза за генераторите. Преди да предприемат действие те трябва да бъдат попитани.)

Говорено ни е: “За лудо работи, за лудо не стой!”.

Около нас винаги има генератори и ние попиваме , гледаме какво те правят и си мислим, че можем по абсолютно същият начин, със същото темпо както тях.

Това е невъзможно!

В резултат, на което прегаряме! Разболяваме се и се оказваме на предела на физическите си сили.

Почивката е изключително важна за нас.

Отиди в леглото преди да ти се доспи. Ако си лягаш в 22 и 30, когато вече наистина си уморен, създайте си навика да си лягаш в 22. Може да почетеш както си така в хоризонтално положение или просто да релаксираш като дадеш възможност на тялото и ума ти да се отпуснат.

Да си легнеш в леглото преди да си уморен е много важно.

Номер 4: Прожекторите са тук да играят

Прожекторите много често сме обусловени от генераторите, които са около нас и ние работим, работим или мислим и мислим, но ние не сме тук за това.

Ние сме тук да играем и да следваме нашето блаженство.

Когато играем и следваме нашето блаженство, ние се доближаваме до любовта, до нашето истинско аз. Нашият живот се синхронизира и постепенно ние започваме да усещаме как нещата растат, как се случват естествено, без натиск, как преливат от едно състояние в друго елегантно с финес. Когато започнем да следваме това добро усещане за радост в себе си, ние започваме да създаваме повече пространство и време за нещата, които ни карат да се чувстваме добре. В същото време без да правим абсолютно нищо, само следвайки нашето блаженство, ние подобряваме микро-климата и ситуацията на общността около нас.

Има една даоиска поговорка :

“Мъдреца не прави нищо, но нищо ли не прави мъдреца?”

Искам да те подкрепя след като прочетеш това да напишеш 5 неща, които те карат да се чувстваш добре.

След това поне веднъж на ден прави едно от тях. Защото за да се чувстваме добре е изключително важно за нас.

Като прожектор към друг прожектор ти желая най-доброто по твоя път.

Деяна

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top