Финансов тренинг “Потоци пари”

Случвало ли ти се е да свършиш парите преди датата на следващата заплата? Или да искаш да напуснеш точно сега настоящата си работа, но те е страх, че няма да можеш да плащаш сметките си докато намериш нова. Или улисан във всеобщата суетня не се усещаш как пълниш битието си със ненужни покупки защото са на промоция, защото са много изгодни, защото са с по-добър дизайн. Не ти ли се е искало да приключиш с това: със страха, със несигурността със усещането за недоимък.

Знаеш, че можеш и заслужаваш повече, но как да го проявиш, как да му помогнеш да се изяви. Какво не ти достига, какво хората, които са богати и свободни от зависимостта си от парите знаят и могат.

Те знаят ТАЙНАТА.

За да си богат не е необходимо да имаш пари, необходимо е да мислиш по определен начин. Богатството е състояние на съзнанието, начин на мислене. Играейки играта “Потоци пари” ние научаваме основите на финансовата грамотност, усвояваме умения: как да водим финансовия си отчет, как да ползваме лостове, как да придобиваме пасивни доходи, как да разграничаваме нещата, които са ни пасив и веднъж придобити са постоянен източник на разходи и как да се фокусираме към създаването на активи, всичко, което веднъж създадено или придобито ни носи пари без да е необходимо ние да работим.

Има един стар афоризъм:

“Чувам и забравям. Гледам и помня. Правя и разбирам”

Вместо страх и съмнения, играчите започват да виждат възможности, оставали досега невидими за тях, само защото разбирането им нараства с всяка следваща игра.” – Робърт Кийосаки

Да учим заедно!

Продължителност 3 часа.

Таксата за участие е:
30 лв. на човек или 40 лв. на двойка (напр. съпрузи, партньори)

Семинарът включва:
Лекция “Основи на финансовата грамотност”
Играта “Потоци Пари 101″ – първо ниво: Омагьосаният кръг;
Играта “Потоци Пари 101″ – второ ниво: Бърза писта;
Анализ на играта. Въпроси и отговори.

Представяне на книгите на Кийосаки. Бизнес предложение.

Предварително записване за тренинга

тел: 0878554469 Деяна

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top