Езотерична решетка – Какво правиш с твоите ябълки?

Пролет е!

Въздухът мирише на свежест.

Косите ми са посипани с листенца от ябълков цвят.

Слънцето гали. Мислите закачливо създават реалности.

Една мисъл срещна едно ябълково цветче и историята започва.Представи си, че току що са ти подарили един тир с вкусни сочни червени ябълки.

Най –доброто възможно качеството .

Отглеждани в екологично чист район по абсолютно естествена и природощадяща технология.

Това е твоят подарък зестра,че си жив точно тук и точно сега.

Какво ще направиш с този тир с ябълки?

Ще опиташ една ябълка. После още една. И още една, но те са много.

Ако предприемеш друг вид действие – да извикаш хора, да разпределите количествата и задачите,  за много кратко време – сочното съкровище, което имаш ще бъде оползотворено.

Цяло село ще е яло ябълки,  ще е направило сок и петмез, които след това ще бъдат продадени и от събраните пари ще се купят ябълкови дръвчета, които още следващата година ще започнат да дават плод.

Така ти ще си щастлив.

 Хората от твоята общност също ще бъдат щастливи и ще усетят полагащото им се изобилие.

Ако обаче не предприемеш нищо.

Седнеш пред тира и започнеш да се вайкаш.

Да мърмориш срещу съдбата, която ти е дала нещо, което не знаеш какво да правиш.

Вместо да ти реши конкретният проблем ти е стоварила още по-голям.  И така след много малко време дали заради болните ти мисли или заради естественият процес, които само времето определя, ябълките в тира ще започнат да се развалят.

Първо от по-вътрешните, от по-дълбоките части, после по към периферията където вече няма как да не забележиш.

Ако се усетиш на време можеш да спреш процеса. Но пропуснеш ли ставащото от един момент нататък загниването ще стане масово. Така от твоя подарък символ на изобилието около нас ще се разнесе такава воня, че не ти е работа.

Точно това се случва с дарбите и талантите, с които се раждаме.

Но аз нямам никакви таланти!

Не мога нищо особено да правя!

Никога не съм рисувал или танцувал!

Да, така е!

 Но ти пък толкова добре разказваш приказки или толкова добре правиш домашни мекици или по-твои си начин толкова добре усмихваш хората.

Всеки от нас има НЕЩО, с което е дошъл. НЕЩО специално.

Нещо, което правейки го времето спира.

Нещо, което давайки го на хората, те стават по-усмихнати, по-радостни, по-добри.

Нашите таланти са нашите специални вълшебства дадени ни от Господ!

От нас зависи само едно – да ги използваме.

Езотеричната решетка е метод в нумерологията , който от нашата рождена дата разкрива ресурси, с които разполагаме и , които могат да ни помогнат в това да изявим себе си по-най-добрият начин.

След няколко  простички сметки, различните цифри от рождената дата и от получилите се при пресмятането числа се подреждат в решетка – всяка цифра на определеното и място, за да могат заедно да свържат кълбото на нашето необяснимо и неразбрано.

Това, което си е винаги с нас, и което сработва когато сме неосъзнати и забравили кои сме, какво сме научили към момента, какво сме постигнали.

Необходима е конкретика!

Добре.

Нека да бъда конкретна.

В следващите няколко реда ще разкажа за различно разграничаване на психо типове според Езотерична решетка( нумерологичен метод за себепознаване на Наталия Сидерова) не за да поставя поредните етикети и заклеймя:

„Ти си такъв и такъв- не можеш да бъдеш друг.”

Можеш да бъдеш всичко, което искаш!

Аз само малко ще обобщя и  хиперболизирам, за да ти обърна внимание.

Според езотеричната решетка хората се делят на три психо типа.

Първи психо тип са така наречените „Началници ” – това са хората на идеите , на творчеството, на мисловните модели, на вземането на евентуалните решения.

Те са оптимисти, защото те знаят че независимо от ситуацията решение ще се намери. Те винаги са с няколко предложения за решения.

Те са генератори на прогреса, защото силната им страна е мисълта, не действието. Те ще намерят начин дадено нещо как да се направи по-лесно. Как конкретно действие да е по-ефективно, как да се включи още някой така, че да е по-успешно.

Хората тип „Началници” са родени за екипна работа.

Ако са в емоциите радост, доволство, усещат себе си – аз съм на мястото си , те са във вихъра си. Те излъчват и сеят радост, бълват идеи и строят замъци и осъществяват  проекти.

Хората от този тип ще преценят точното количество на ябълките, ще създадат бизнес план, ще разпределят задачите – кой да сортира ябълките, кой да прави сока, кой да прави петмез . Те ще уговорят къде ще се продава готовата стока, ще вземат точни и ясни решения.

Когато обаче се оставят на емоциите обобщени като „нерадост” – неудовлетвореност, ниска самооценка .

Те впрягат цялата сила на мислите си в измисляне на злополучия, евентуални опасности и страх, че няма да могат да се справят сами. Стоят си пред тир -а с ябълки – правят планове какво може да се направи и не предприемат никакво действие, защото емоцията на нерадост, която са пуснали в себе си кънти:

„Не мога да се справя сам”.

Ако сте от този психо тип според Езотеричната решетка сънят за вас е много важен, качествената храна, визуализациите, споделянето, изговарянето на това, което мислите и чувствате . Добър навик е сутрин да правите списъци със задачи. Така поставяте началото на тяхното материализиране. Усетите ли ,че емоциите на нерадост ви завладяват не се оставяйте на полепващата им сила – превключете ги.

Вие сте шефа!

Пуснете си хепи-песен, излезте от стаята и поемете няколко пъти дълбоко въздух, обадете си на най-усмихнатия си приятел и се заразете от усмивката му.

Колкото и да не искате точно тогава да направите нещо – направете го. Направете действие  преди малката снежна топка от нерадост да се е превърнала в лавина!  Най-важната задача, която имате е да разберете, че можете на направите всичко, че имате всички необходими ресурси.

Вие сте шефа!

Така, а ние ще си продължим с типовете според Езотеричната решетка.

Хората от втори психо тип са от психо тип „Подчинен”. Това са хората на действието, на плътната материя.

Това са реализаторите, тези които изработват и реално правят нещата да се случват. Те са по- песимистично настроени, защото са свикнали всичко да се случва в резултат на личният им труд.

Ако имат палети с ябълки хората от втори психо тип ще се юрнат да правят само някой да им подхвърли идеята „сок” – от там нататък просто трябва да ги остави, те ще направят всичко необходимо.

При този психо тип много е важно движението – тялото да бъде гъвкаво, тонизиращо , здраво.

Ако нещо не се случва по начина по-който искате доверете се на тялото си. Вземете маратонките и отидете да потичате в парка или на степера във фитнеса.

Когато раздвижите тялото и ситуацията около вас ще се раздвижи към – по-добро.

Това също е екипен психо тип.

Основен мотив на живота им е „за лудо работи за лудо не стой” и ако са спрели да действат, това е сигурно, че емоцията на Нерадост ги е сковала и превърнала тялото им в твърда скала бетонирана от кънтежа:

„Не мога да го измисля”. 

Ако е така излесте навън.

Пуснете вятъра да продуха спечените ви мисли.

Отидете на семинар, прочетете книга, потърсете ментор, учител, лидер, човек, които се е препълнил с идеи и ви очаква да ги реализирате заедно.

Можете на направите всичко! Нищо, че още не го знаете.

Вие сте шефа!!!

Хората от трети психо тип са “свободните души” – това са хората, които имат идеи и знаят, че имат и възможността да ги реализират сами.

На тях няма защо да им казвам: Вие сте шефа!!! – те си го знаят.

При тях превключването проблем – решение е много бързо, няма го забавянето както при другите два типа – “кой ще го направи” при първи тип и “как да го направя” при втори тип.

“Свободните души” са индивидуалисти.

Нямат необходимост от задължителният обмен от енергии и идеи както при другите два типа. Отиват при другите хора, когато са в настроение, когато вече са се уморили да се любуват на собствената си гениалност.

Ако човек от трети психо тип има тир с ябълки – той сам ще си ги разпредели, сам ще си направи сок, петмез , сам ще ги продава на пазара и след това сам ще си засади новите ябълкови дръвчета.

Но тези ябълки са ни дадени за да ги споделяме и точно това е и задачата на „свободните души” излизайки от неосъзнатото да бъдат със и при другите хора. Да се научат да дават и да получават, да могат осъзнато според ситуацията да бъдат „началници” или „подчинени” защото няма нищо по-силно, по-красиво и по-велико от споделената и съпреживяна радост.

 Днес е Благовещение!

Денят за засаждане на ябълковите дръвчета.

Дръвчетата, които след време ще родят червени ябълки, червени и големи, големи и много.

Толкова много, че цял тир може да се напълни.

Какво ще направим с толкова много ябълки?

Деяна

За да поръчате разчитане на Езотерична решетка, отговор на конкретни въпроси, проследяване на връзките в семейната система и допълнителен бонус нумерологичен анализ по метода “Линията на живота” , поръчайте анализ.

След като направите поръчката и платите, аз ще се свържа с вас за конкретните данни и въпроси, които ви вълнуват. След, което в рамките на три дни ще получите видео файл със заявеният нумерологичен анализ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top