Езотерична решетка - нумерологичен анализ

Езотерична решетка – инструмент за осъзнати родители. Как да подкрепим децата си?

През уикенда се срещах с приятели и от дума на дума се стигна до споделянето на една от дамите.

Синът и е тинейджър в седми клас. През следващите няколко месеца му предстои кандидатстване и избор на гимназия, в която ще вложи вниманието и времето си следващите 5 години.

Притеснението и беше подобаващо:

 • От възможностите на образователния пазар, кое е най-доброто за него?
 • В кое училище ще може да се отключи и доразвие вродените му таланти?
 • Какви са силните му страни?
 • Как да бъде научен да ги използва в своя полза?
 • Къде се чувства по-слаб?
 • Как родителите му могат да го подкрепят?
 • На какво се дължи разминаването в комуникацията с връстниците му и как тази комуникация може да бъде подобрена?

Като любяща майка, моята приятелка търсеше отговори.

Даваше си сметка, че истерията на тема “какво ще учи детето след седми клас ” е излишно създадена бутафория.

За нея беше по-важно да разбере:

“От какво има нужда синът ми, така, че да се развият заложените му потенциали?”

Факта, че съм родител на три деца и имах същите пулсиращи въпроси и нужда от отговори ме срещна с нумерогичният метод Езотерична решетка.

От тогава мина много време.

Натрупах в използването му много опит, този опит създаде в мен категорична убеденост.

Методът може да бъде изключително полезен на родителите за вземане на адекватни решения във връзка с:

 • възпитанието;
 • образованието;
 • мотивирането;
 • комуникацията;
 • физиологично отглеждане на децата.

Само по рождената дата родителите могат да научат подробности за неосъзнати процеси на своите деца, които ще бъдат актуални през целият им живот.

 • За едни ще бъде урок да се научат да изразяват емоциите си.
 • За други да осъзнават собствените си граници, коя емоция е собствена, коя е при-взета от човека отсреща.
 • За трети как да преследват целите си.
 • За други от огромното разнообразие от цели как да си създадат приоритети.
 • Дали да бъдат поощрявани на всяка крачка или да им бъде показано какво значат правила и как да се създадат навици за функциониране в общност.
 • И още много…

Важни теми, които при всеки отделен човек имат специфични нюанси и отенъци.

Какво е рождената дата?

Рождената дата е нашият договор с Господ, с Вселената, със Съдбата, с себе си, че приемаме и сме съгласни всичко, което ни се случва да се случи.

Рождената дата определя вида на изначалната енергия, която ще тече към нас. Тя определя матрица, която независимо от другите външни обстоятелства, определя нашата вътрешна същност.

Всеки от нас има заложени ресурси, с които разполага в изобилие, които са му дадени за да доразвие и да използва в полза на общността, в която живее.

Всеки от нас има и уроци, които съзнателно усвоявайки ги, ни създават усещането за завършеност.

Всеки от нас има приоритети, които няма как да пренебрегне ако иска да изживее живота си в радост и благополучие.

Всеки от нас е различен и уникален, а рождената ни дата създава матрицата на нашето невидимо и необятно.

Езотерична решетка – нумерология по системата на Наташа Сидерова.

Този нумерологичен метод  отваря по много лесен и достъпен за всеки човек начин вратата на самопознанието и дава информация за природните дадености, дарби и таланти, както на самите нас, така и на хората около нас.

Показва качества, които са ни дадени по рождение да раздаваме,  т.е. силата ни, сферите на познание, в които е нужно да учим, наблюдаваме и полагаме съзнателни усилия!

Кога най-рано е добре да се направи нумерологичен анализ на децата?

След като направят поне три години и половина. Преди това е достатъчно да бъдат обичани и обгрижвани. След преминаването на тази възраст обаче, вече е добре да се обърне внимание на конкретните заложби на детето. Всяко дете е уникално и тази уникалност заслужава да бъде подкрепена от най-ранна възраст.

Вече в няколко статии описах основният алгоритъм.

Сега ще ви дам и значението на всяка една от цифрите в матрицата:

 • 1 – Фина енергия на мисълта, инициатива, лидерство, творчество, генериране на идеи и предложения; речта и способността да се говори, обяснява, качеството на “шефа”;
 • 2 – Физическа плътна енергия, телесна енергия; размера на биополето; способността за преодоляване на трудностите, оцеляването; енергия на действие; агресия, манипулация, сила на опозицията; качество на “подчинен”.
 • 3 – Логиката на малките системи, или така наречената женска логика; способността да живеете на земята; разбиране на всичко материално: неща, пари, информация; отговорен за понятието „полза“ – способността да виждаме качеството на нещата, да намираме полезни контакти; комуникативност – способността за комуникация с различни хора на ниво ежедневни нужди; пестеливост, предпазливост, енциклопедични познания за всичко малко, не дълбоко.
 • 4 – Чувство за дълг, отговорност, познаване на обществените закони, желание да се спазват моралните и етични стандарти; разбиране на законите на екипа, фиксиране на съществуващите правила; честност, стремеж към справедливост, но и приемане на мнението на мнозинството, колективизъм.
 • 5 – Проява на чувствата във форма; емоционалност, уязвимост, разбиране на чувствата на другите; артистичност, чар; привличане на противоположния пол; усещане за хармония или нехармония във външния вид и отношенията; вътрешна топлина; закони в близки отношения.
 • 6 – Логиката на големите системи, така наречената мъжка логика; анализ, способност за глобално мислене, научно мислене, необходимост от дълбоко разбиране на всеки бизнес, проблем или ситуация; стремеж към качество, потапяне, проницателност, професионализъм; способност за прогнозиране; знания за едно нещо, но дълбоки.
 • 7 – Помощ за света чрез информация, интуиция, способност за предвиждане, доверие в собствените чувства; способността да усещате болката, жертвата на някой друг; креативно мислене.
 • 8 – Помагане от света чрез конкретни подаръци и ситуации: късмет, късмет, изпълнение на желания, възможност да получите много от живота под формата на аванс. Но също така разбирането за специална цел, желанието за намиране на работа, действие, което може да промени нечий живот към по-добро; осъзнаване на собствената значимост, желание за разбиране на законите на Вселената, причинно-следствени връзки в собствения живот.
 • 9 – Възможност за поставяне и постигане на цел; гъвкавост, хитрост, дипломатичност; разбиране на смисъла на собствения живот във всеки момент; осъзнаване на собствените резултати; способността за бързо възстановяване спрямо ситуацията, скоростта на действие и вземането на решения.

Рождената дата е бързата връзка към разгърната картина на характера. Децата също имат свои характери, но много често попадайки в дадена семейна среда, тази среда ги обуславя и те буквално повтарят своите родители губейки себе си.

По време на нумерологичен анализ родителите имат възможност да се срещнат с автентичните заложби и характери на своите деца. Знаейки подводните камъни да отработят осъзнато проблемите или да насочат в по-изобилно и вдъхновяващо русло ежедневието на децата си.

За да поръчате разчитане на Езотерична решетка, отговор на конкретни въпроси, проследяване на връзките в семейната система и допълнителен бонус нумерологичен анализ по метода “Линията на живота” , поръчайте анализ.

След като направите поръчката и платите, аз ще се свържа с вас за конкретните данни и въпроси, които ви вълнуват. След, което в рамките на три дни ще получите видео файл със заявеният нумерологичен анализ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top