Гравирани стъклени чинии

[etsy-shop shop_name=”*creativedeya*” section_id=”*20861418*”]

Хрумна ми да гравирам първата чиния, когато исках да изкажа уважението и благодарноста си към един специален човек. Така той и семейството му получиха нещо, което носи моето лично послание. След това когато трябваше да измислим подарък за класната на дъщеря ми подобрих идеята като поставих чинията в рамка, така тя от практична вещ за домакинството се превърна и в картина, която може да украси пространството и да създаде уют. За абитюренският бал на една прекрасна млада дама, дъщеря на наши приятели, също подарихме гравирана чиния със слънце- така освен финансов тя получи и съвсем реален подарък, с който подкрепяме пътя и напред да бъде огрян от слънцето. Когато исках да покажа, на брат ми, че е специален за мен и моето семейство, гравирах логото на неговия ресторант върху чиния и му я подарих.

Незнам какви ще са поводите, заради които ще искате да купите някоя от гравираните от мен чинии, знам само че съм ги направила с много вдъхновение и любов и те са останали в тези чинии.

Тази декоративни чинии са поставени в квадратни рамки и можете да окачите като картини на стената или над камината, да поставите на рафта на библиотеката или холната секция. Ако махнете рамките чиниите могат да бъдат поставени и в центъра на всяка маса или в тях да сервирате плодове. Можете на купите няколко и да създадете красиво стъклено пано. Можете да направите уникален подарък с лично послание, което специално да гравирам за вас.

Размерите на чиниите са: 23 cm в диаметър


Всичките ми изделия от стъкло са изработени с помощта на инструмент за гравиране, гравирам ги със собствените си ръце.

На чиниите има и ръчно рисувани цветни акценти във виолетово или златно, направени със специална боя за стъкло. Използваните от мен бои са нетоксични и са фиксирани към стъклената повърхност чрез обработка с висока температура. Можете да почиствате  повърхността ръчно с мека гъба и течност за миене на съдове! Моля не използвайте абразивни или агресивни почистващи препарати, не използвайте и съдомиялни машини.


Персонализиране

Ако искате персонализиране на поръчана от вас чиния, мога да добавя име или малко съобщение около горната част на съда.


Поръчка и цена

  • Снимките по-горе ще ви отведат до магазина ми CREATIVEDEYA  в etsy.com.
  • След като направите поръчката въведете купона за отстъпка DEYANAEUDISH, което е специален комлимент към вас и право на 40% намаление от посочената оригинална цена.

Доставка

  • Този продукт се опакова внимателно в рециклиран пакет, така че да не се счупи по пътя.
  • За поръчки над 100лв транспортните разходи са безплатни.
  • Поръчката ще бъде доставена до вашият дом с куриери на ЕКОНТ.
  • Ако искате да изненадате някого мога да изпратя вместо вас подаръка опакован в красива ръчно направена от мен ораковка, необходимо е само да уточните желанието си в лично съобщение и да укажете адреса на получателя.

Ако имате някакви въпроси за този или някой друг елемент от магазина, не се колебайте да попитате.

Деяна