да се запознаем

Да се запознаем – аз в 14 точки

Ползи, ползи – хайде малко да спра с пудренето си като експерт и да ви покажа, коя съм аз.

Коя е личността зад тези текстове.

Да започвам:1️⃣Казвам се Деяна, кръстена съм на една от бабите си – Дена. Като малка си мислех, че буквичките Е и Я в името ми, ме правят много специална. Роднините и приятелите ми ме наричат: Диди, Дида, Дид, Дея

2️⃣Родена съм в Русе. Живяла съм вРусе, Търново, Свищов и сега в София. Като се замисля около мен винаги е имало река. Дунав, Янтра, а сега Перловска;)))

3️⃣Убожавам да гледам изгревите и залезите на слънцето. Докато живеех в Свищов, това беше един от почти ежедневните ми подаръци – да наблюдавам как слънцето запалва реката.

4️⃣Единайсет години съм изучавала разширено математика – 6 в Математическата тимназия, 5 в Университета. На дипломата ми пише учител по математика и информатика. Сега занимавам ли се с математика – не!

5️⃣С бъдещият ми мъж се запознах случайно на една голяма поляна на рок концерт за екологична кауза когато бях на 17. Направихме сватба 6 години по-късно.

6️⃣Родена съм на 1. февруари. Не съм сигурна дали заради единицата в рождената ми дата или заради бунтарството на водолея, но постоянно ме напъва да вземам знамето и да повеждам към нещо ново, различно, по-добро.

7️⃣Много обичам да рисувам, но въобще не мога. Обещала съм си като се пенсионирам да наваксам и наистина да се науча..

8️⃣Аз съм като гъба. Постоянно уча нещо ново, пробва, бъркам, опитвам отново. Дори и сега имам поне 10 курса, които съм купила или само запазила и чакат реда си.

9️⃣Благословена съм да имам три деца, които успешно се справиха и вече излизат от трудната възраст на тинейджърството.

Имам котка, която е почти черна и не съм суеверна. Цифрата 13 е цифра, като всички останали в календара.

1️⃣1️⃣Понякога съм душевен ескибиционист и с лекота разказвам за дребни нюански от емоционалните си преживявяния, друг път съм осъзнат интроверт, който не показва нищо от бошуващите в него бури.

1️⃣2️⃣Работила съм като програмист. Управител на малък бизнес. Детски аниматор, Барман. Продавала съм хранителни добавки и ръчно изработени творби. Правила съм уебсайтове и електронни магазини, дигиталното представяне и изграждане на фирмен брандинг на малки бизнеси. Печелила съм проекти и съм губила много пари. Водила съм работилници за хендмейд и семинара за финансова грамотност.

1️⃣3️⃣Вярвам, че изобилието съществува и, че то може да стане реалност за огромна група от хора. Как? Стъпка по стъпка. С доверие, обучение, съграждане, развитие – със саморазвитие. Единственият начин да изградим общото си благоденствие, е когато всеки сам избере да поеме пътя на своето саморазвитие на ежедневна база.

1️⃣4️⃣Обичам ягоди и няма обувки, които да не се скъсат 2 месеца след като съм ги обула.

Засега това е…;) Обещавам продължение…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top