малките неща

Малките неща, които имат значение

За да пиеш, продукти за здраве не е необходимо да ти се случва нещо драматично.

За да си подаряваш две капсули енергия на ден не е необходимо да си стигнал до улица без изход. Но понякога и това се случва и когато се случи разбираш каква е истинската ценност на обикновените неща: Отзовалия се приятел. Разпилените зелени капсули в чантата ти. Радостта,че имаш шанса да продължиш нататък.

Мъжът ми работеше няколко месеца в Румъния по един проект и в последните няколко дни от неговия престой, аз му отидох на гости, за да ми покаже част от красотите на тази страна. Преживяването беше много хубаво,  на финала преди да си тръгнем към България, си подарихме една екскурзия до Сибиу. Много красив древен град събрал в себе си чара на много култури и епохи. На 5 км извън града  има огромен музей на открито(Sibiu, Astra Museum),  автентични къщи от различни области на Румъния, вятърни мелници, воденици, китни градинки,  зелени ливади, езера – красота.

Красота, на която се любувах за кратко , защото ме ухапа пчела.

Никога не съм имала каквито и да е било здравословни проблеми, а пък алергии въобще, пчели са ме хапали милион пъти, но тази път нещо се беше случило. Започнах да се подувам, да посинявам, да шурти кръв от носа и ушите ми.

В себе си нямах нищо, което би могло да ми помогне. Само телефона на нашия лекар д-р Георги Хаджиев – невероятен човек ,  който в тази ситуация нищо не можеше на практика да направи. Нямах нищо освен добавките на Аквасорс  5 останали капсули Супер антиоксидант, които бяха в колата на 2 км от мястото където се намирах в момента.

Георги каза да ги изпия всичките наведнъж – това беше шанса ми. Строполих се на една пейка – докато съпругът ми донесе капсулите. Нещата с мен продължаваха да се усложняват – посиня ми не само лицето, но и крайниците , започнах да дишам все по трудно, цялото ми същество беше фокусирано в една точка, като котва, която да ме държи да не се сгромолясам. След няколко минути – капсулите дойдоха.

Аз ги изпих и нямах представа как, но чудото стана.

Само 5 минути след приема лицето ми отново имаше предишния си свеж тен, а дишането и туптенето на сърцето ми бяха върнали нормалния си ритъм.

Супер антиоксидант с Пикногенол

Какво представляват антиоксиданитите и защо са важни?

Във всеки един момент в организма протичат милиони процеси. За много от тях тялото има нужда от кислород. Оксидантните вещества, известни още като „свободни радикали” са вторичен продукт от някой от тези процеси.

Свободните радикали се образуват и при излагане на слънце или замърсяване. Други причини са стреса, както и всичко, което хората внасят в телата си, като алкохолни напитки, нездравословни храни и цигарен дим.

За жалост, когато количеството на свободните радикали в организма е прекомерно, те могат да причинят увреждане на клетката

Антиоксиданитите или антиоксиданините агенти подпомагат предпазването на организма от вредните ефекти на свободните радикали чрез свързване с тези вредни молекули, намалявайки тяхната разрушителна за клетките и тъканите мощ.

Съдържание:

 • Житни кълнове – съдържат забележително много и разнообразни антиоксиданти.
 • Водорасли- на база на грам от теглото си, осигуряват широк спектър хранителни вещества, в това числоантиоксиданити, бета каротин и хлорофил.
 • Пиктогенол – патентован екстракт от кора на морски бор. Той има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат добрия метаболизъм и спортната физическа издръжливост
 • Водорасло Дуна – морско водорасло, много ценно, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант.
 • Екстракт от червена боровинка – може да подпомогне поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Може да бъде много полезен за здравето на очите.
 • Зелен чай – екстрактът от зелен чай на прахе ощр един известен източник на някой антиоксиданти.
 • Витамин Е – витамин Е е мощен биологичен антиоксидант.

Основни предимства:

 • Съдържа пиктогенол – един от най-силните, известни до момента антиоксиданти и продукт против стареене; Аквасорс го съчета с комбинация от билки и каратеноиди, като в резултат на тяхната синергия се получава много мощен продукт;
 • Водораслитесъдържат антиоксиданти, включително и каратеноиди, в много лесно усвоима форма.

Много изследователи заявяват, че определени групи хора, включително възрастните и особено онези, които са намалили приема на храна, често използват аспирин или болкоуспокояващи, пушачите и хората с по-слеба имунна система биха имали полза от ежедневния прием на антиоксидантни добавки.

 • Осигурява гладкост и елестичност на кожата;
 • Подобрява зрението и паметта;
 • Увеличава гъвкавостта на ставите и от там помага при артрит и спортни трявми;
 • Облекчава състоянието при сенна хрема, астма, хронична умора и др.
 • Предпазва от преждевременно състаряване и дегенерация;

За обща защита на всички клетки от дегенерация и като хранителна добавка при:

 • Актовни или пасивни пушачи;
 • Ежедневно умерено до високо излагане на завърсен въздух – автомобилни газове, работа в среда с висока концентрация на отровни вещества и др.
 • Излагане на химикали или високи дози радиация;
 • Прекомерно излагане на слънчевата светлина;
 • Негативни афекти от претоварване;
 • При лица с повишен риск от сърдечно-съдови проблеми;
 • Хора с доброкачествени и злокачествени туморни заболявания;

Указания за употреба:

Като хранителна добавка само за възрастни вземайте по две капсули дневно.

Внимание!  По време на бременност и кърмене се допитайте до личният си лекар за използването на продукта.

Дипляна Супер Антиоксидант

Опаковка: 60 капсули.
Страна на произход: Великобритания

[slideshare id=13934278&doc=prezentacia-pycnogenol-120810051716-phpapp01]

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*