С Лили и Илчо

Силата на “Аз искам”

Мъжете имат един любим израз „Жените не са като хората”, но израза не е точен. ”Mайките не са като хората”. Tе са друга порода. Същества с големи сърца, опънати нерви и понякога ампутирана мисъл ”Аз искам.’ Не знайно как тази творяща мисъл се заменя с „За детето трябва”. Опомняме се когато лошите мисли станат почти постоянни, а броя на кафетата превишават здравословната бройка 1.

Тогава решаваме да направим едно нещо за себе си. Да си купим блузка или да отидем на фризьор – с надеждата, че така ще заличим факта, че сме забравили да се грижим и за себе си.

Така и аз в изблик на осъзната необходимост за доза фризьоро-терапия седнах на професионалния стол в уютен салон за съответната услуга. Срещу мен имаше най-прекрасните големи огледала, които незнайно от къде показаха всяка пора от кожата ми.

Почувствах се като да съм видяла образа си през фотошоп, но след процедура за състаряване.

Изпаднах е див ужас.

Всичката умора и отлагано лично време ме погледнаха в очите. Нямах търпение да стана от стола и да изтичам до най-близката козметика и да си накупя цяла чанта – кремове и тоници. Доза шопинг терапия, която премина в тридневно старателно наслагване на крем след крем от съответната серия за дневен , нощен, преди и след.

Въпреки цялото ми старание

вътрешното усещане, че нещо не е както трябва не ме напускаше. Чувствах кожата си задушена и още по–уморена. Не беше това, което тялото ми искаше. По странен начин то крещеше, че и това, което си слагам не е добре за него. Затова спрях това упражнение и забравих тубите и шишенцата на рафта в банята.

Малко по късно

на едно от женските събирания се почувствах като омагьосана. Омагьосана от сияйната кожа на лицето на една приятелка, която беше 20 години по-голяма от мен. Тя като да искреше, поисках и аз. От тогава моето “Аз искам” се претвори в едно удоволствие от лекота и нежност всеки ден…

Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък.

Натурална Козметика Natural Being

Козметика в която е заложено дълбоко уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен  мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки.

Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

Абсолютно натурална – само с три основни съставки:

Мед от манука
Този забележителен мед връща жизненстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на
клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване. Нашият висококачествен
активен мед от манука е внимателно събран в момент, в който притежава най-силни свойства, за сияеща от здраве кожа!

Масло от манука
Етеричното масло е внимателно извлечено от листата на новозеландското дърво манука. Избрахме това масло заради уникалните му антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

Токоферол (витамин E)
Лесноусвоим, този антиоксидант е спечелил названието „витамин на кожата” с това, че подпомага предпазването й от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа. Внимателно извлечен от геннонемодифицирани соеви зърна.

ПЪРВА СТЪПКА: почистванеManuka Cleanser

За мазна към нормална кожа
100мл
Този мек пенлив гел почиства кожата в дълбочина, без да отнема естествената й влажност. Създаден с активен мед и масло от манука, което притежава уникални антимикробни качества, за да почиства порите и да оставя кожата идеално мека и балансирана.

За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер. Сипете малко количество в дланите си и разпенете с вода. Нежно втривайте в кожата си в продължение на няколко секунди. Изплакнете обилно с хладка вода; при необходимост повторете процедурата. Нанесете Manuka Toning Gel.

За нормална към суха кожа
100мл

Този нежен кремообразен лосион поддържа кожата чиста и освежена, без да оставя усещане за опънатост или сухота. Активният мед от манука прави кожата мека и поддържа влагата, докато маслото от манука се грижи тя да бъде чиста и гладка.

За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер. Нанесете малко количество върху лицето и нежно втривайте върху навлажнената кожа в продължение на няколко секунди. Изплакнете обилно с хладка вода или отстранете със затоплена, влажна, памучна кърпа. Нанесете Manuka Toning Gel.

ВТОРА СТЪПКА:тонизиране

Manuka Toning Gel
За всеки тип кожа
100мл

Тонизира и освежава почистената кожа с успокояващия активен мед и масло от манука, притежаващо изключителни антимикробни свойства. Този лек, несъхнещ тоник е чудесно балансиран, почиства порите и подпомага поддържането на сияеща и здрава кожа.

За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер след почистване. Нанесете върху лицето и шията. Избягвайте зоната около очите – ще усетите лек тонизиращ ефект. Оставете да попие за около 30 секунди преди да нанесете Manuka Honey Cream, както обикновено.

ТРЕТА СТЪПКА:грижа за очите

Manuka Honey Eye Cream
За всеки тип кожа
10мл

Като прозорец към душата, очите могат да показват и първите признаци на стареене. С употребата на този лек, успокояващ крем с активен мед от манука и мощен антиоксидант – токоферол, можете да забавите появата на първите бръчки и да повишите еластичността на кожата в тази деликатна зона.

За най-добри резултати нанасяйте сутрин малко количество в зоната около очите чрез нежно потупване с движения на пръстите по посока към носа.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА:хидратиране

Manuka Honey Day Cream
За мазна към нормална кожа
50мл

Лек и лесноусвоим, този балансиращ крем прави кожата мека и я поддържа хидратирана, без усещане за омазняване. Тя е хидратирана и предпазена от съчетанието на масло и активен мед от манука, мощния антиоксидант „токоферол” и чисти растения, за да я поддържат еластична и предпазена от уврежданията на свободните радикали и да забавят появата на първите признаци на стареене.

За най-добри резултати използвайте всяка сутрин след Manuka Toning Gel. Нанесете малко количество върху лицето и шията.

За нормална към суха кожа

50мл

С чудотвореца на природата – активния мед от манука, този богат, подхранващ крем предпазва от дехидратация и загрубяване, като същевременно поддържа кожата еластична и чиста. Изключително ефикасно съчетание на растителни етерични масла и токоферол, което нежно подхранва кожата и задържа появата на първите признаци на стареене, причинени от уврежданията на свободните радикали.

За най-добри резултати използвайте сутрин след почистване и тонизиране. Втривайте в кожата обилно количество върху лицето и шията.

Manuka Honey Night Cream

За мазна към нормална кожа
50мл

Този лек, немазен крем прави чудеса през нощта, за да възстанови идеалния воден баланс на кожата. Съчетанието активен мед и масло от манука, което притежава уникални антимикробни качества, прави кожата чиста, гладка и сияеща.

За най-добър резултат използвайте всяка вечер след Manuka Toning Gel. Нанесете малко количество върху лицето и шията.
За нормална към суха кожа
50мл

Този дълбоко подхранващ крем възстановява изгубената през деня влага. Обогатен с активен мед от манука, антимикробното масло от манука и растителни, успокояващи кожата вещества, повишава еластичността и подпомага естественото възстановяване и подновяване на кожата, докато почивате.

За най-добри резултати използвайте всяка вечер след почистване и тонизиране. Нанесете малко количество върху лицето и шията.

Manuka Hand and Body Cream

За всеки тип кожа – 100ml

Вашата кожа лесно ще абсорбира уникалното антимикробно масло от манука и растителните съставки в този успокояващ продукт, който ще направи кожата мека и отлично защитена.

За най-добри резултати нанесете върху ръцете и тялото след баня. Обръщайте специално внимание на петите и лактите.

 

[slideshare id=13456399&doc=prezentacianaturalbeingproducts-120626053312-phpapp02]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top