сексът и пелената

За любовта, за секса и пелената

Обичаш ли истории? Да?

Тогава да започваме – ще ти разкажа една – моята.

Ако помня нещо много ясно през последните 20 години това е, че един човек е бил до мен – независимо какво се е случвало- весело, тъжно, хубаво или драматично, важно или съвсем ежедневно. Преминавали сме през случващото се всеки по неговия си начин, но с ясната мисъл “Aз не съм сам, до мен има още някой, който върви до мен,  с мен и в моето темпо.”

Къде започна тази история?

На поляната сред още 6 хиляди човека – на един рок-фест.

Съдбата беше решила, че тези двамата трябва да се срещнат и да продължат заедно.

Беше толкова истинско и мило.

Аз бях още ученичка и той беше заливан с подробни отчети от последните ми дни в училище, а аз не можех да разбера – как може това- да играеш тенис или да учиш за сесия – да е по-интересно от това да се срещаме.

После завърших, приеха ме в университета, той също се дипломира, мина през казармата – започна работа.  Навлезе в сериозния живот – докато аз купонясвах, навлизах в дебрите на математиката и вече аз бях тази , която изисква време за сесиите си. И така, как бяха минали 6 години не мога да кажа, но още усещам вълнението от предстоящия уикенд, когато някой от нас ще пропътува стотината километри, които го делят от другия – ще получи и даде любовта, която е събирал в сърцето …

Завърших, оженихме се, започнах работа, заедно пътувахме в служебния автобус, заедно обядвахме в служебния  стол. Чувствах се добре – защитена и сигурна. Роди ни се дете – най- прекрасното същество на света… и нещо се случи или не точно тогава, не веднага, постепенно, не разбрах от кой момент нататък. Един много важен детайл в отношенията между мъжа и жената се беше променил. Леко, неусетно нашата близост се покриваше с пелена – пелена от мисли: „ Детето, ще се събуди…дали не му е студено… Да не забравя да попитам утре докторката за…..Защо тя/ той/ те ми казаха така….омръзна ми цял ден едно и също…никого не познавам тук…..”

Върнах се на работа, но така пелената започна да става още по – голяма:

„….няма да се справя, има толкова нови неща…….утре ми е последния срок…….не искам да забременявам точно сега……искам да имам второ дете, защо не се получава…..той какво искаше да каже ….” и така, и така.

Времето минаваше, нещата около нас се случваха, утвърдихме се на работните си места, създадохме приятелства, роди ни се второ после и трето дете, живеехме добре…само дето пелената от мисли веднъж появила се упорито и сигурно завземаше по-големи пространства. Започнахме със скандалите, първо от време на време, после все по-често изричахме дежурните реплики, които бяхме изпитали и бяхме сигурни , че ще уязвят другия. Секс правехме понякога …защото си спомняхме, че има нещо, което много обичаме да правим заедно. През какви периоди, никой от нас не искаше да следи, защото това, което можеше да види в цифрите въобще нямаше да ни хареса…..

И попаднахме на един семинар на Вилма Михайлова „Секса и парите”. Съдбата беше решила да ни даде шанс и ние я разбрахме. Първият ден след семинара бяхме много приказливи анализирайки ситуацията на наши далечни познати, втория ден нашите приятели и техните джавкания ни бяха много интересни, на третия ден след семинара успяхме да съберем смелост да се огледаме в себе си и да видим в какво бяхме превърнали собствената си връзка.

Ние – аз и той, колко бързо споделих отговорността. Колко за кратко поех отговорността за това, което ми се случва, за пелената, която с годините от лека и ефирна се бе превърнала в дебел персийски килим и колко бързо избягах от нея. Защото когато поемаш цялата отговорност, когато се ангажираш истински , с това което си заплел трябват ти само много любов и нежност към теб самия, за да може всичко, което не си ти да си отиде и пелената да се стопи.

Мака енергия – един наистина удивителен продукт

Наталия Дорчестър, живее в Лондон тантра учител, психотерапевт

„Когато ме помолиха да говоря за овластяване на женската сексуалност и качествата на Мака Енергия, казах на изпълнителния Директор на .- Г-жа Шон Луиз, че никога не съм правила презентация на нещо, което лично не съм изпробвала. Тогава тя ми изпрати мостра и когато видях, че съдържа само естествени съставки, започнах да я приемам с радост и отворено съзнание.

Мака Енергия е наистина удивителен нов продукт!

Основната му съставка е корен от мака – естествен афродизиак и подкрепа за хормоналната система. Мака се отглежда и консумира като добавка от преди около 2600 години. Войните инки са я консумирали преди битка, тъй като тя ги е правила силни и готови за всякакви предизвикателства.

Това, което отличава Мака Енергията от другите продукти с мака са трите допълнителни билки, които подпомагат и подсилват нейната функция. Дамяна, за която се знае, че увеличава сексуалното удоволствие и балансира нервната система. Готу кола пък е адаптоген, който хармонизира системите в организма за удължаване продължителността на живота и облекчава умората. Панакс жен-шенът намалява ефектите от стреса.

Вече над 30 години приемам различни хранителни добавки, но никога до момента не съм срещала нещо толкова удивително, колкото Мака Енергия.

Това, което прави продуктът специален е, че ме накара да се чувствам секси, раздвижи жизнените ми сокове.

Сексуалната енергия е енергията на жизнената сила и това всъщност ме накара да се чувствам жива и вдъхновена за живота си.

Имах доста повече енергия и желанието да правя физически упражнения. Тази енергия е креативна и може да бъде насочена навсякъде – към работата, хобито, здравето, както и към самия сексуален акт. Когато се чувстваш секси дори и миенето на чинии може да бъде вълнуващо.

Почувствах се балансирана и с усещането за отлично състояние и здраве.

Като тантра фасилитатор прекарах последните 20 години, работейки върху сексуалността, с групи за овластяване на жените, както и като помагах на отделни жени да раждат. Съвсем честно с ръка на сърце мога да кажа, че този продукт добавя естествено и продължително желание за живот и със сигурност ще го препоръчам на своите клиенти.

Не е необходимо да бъдете войн на инките, за да вземате този продукт, нито пък е необходимо да сте обвързан.

Мака Енергия повдига вътрешната сила и самочувствие. Готу кола подпомага нервната система, докато самата мака поддържа хормоните. Тези системи трябва да са силни, за да може организмът да задържи енергията на жизнената сила след като веднъж е бил събуден. Тази енергия е в основата на онова, което сме ние самите. Ние произлизаме от самия сексуален акт, родени сме от сексуалната енергия. Докосвайки се до тази енергия, всъщност ние се докосваме до собствената си същност, извора на цялата ни мъдрост и знание.

Мака Енергия, приемана 2-3 пъти дневно притежава потенциала да ни повдигне на едно по-високо енергийно ниво. Лично аз живея в Лондон с двете си малки деца и повярвайте ми, ежедневно съм изправена пред порция предизвикателства, но съм благодарна, че толкова често се чувствам като боец готов с лекота да понесе целия товар на живота върху плещите си. Приемам продукта с отворено съзнание и целият ми мироглед се възвиши и сега светът ми изглежда още по светъл и красив.”

Дипляна Мака Енергия

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*