За щампите, които ни спират

Аз съм майка на три деца. Според нашите народностни щампи

„майка героиня”.

Нищо геройско няма в това да имаш деца. Да се грижиш за тях. Да ги обичаш. Най-нормалното нещо на този свят.  Грижата понякога ти коства повече усилия, понякога те изтощава и измаря, но въпреки това си щастлив, че я даваш.

Децата  са твоето вдъхновение, твоя коректив, твоята  причина да правиш нещата да се случват, децата са част от твоето сърце.

Имаше един период, когато малките бяха на 1 и половинa и 3  и на 7 години и за няколко месеца трябваше да бъда сама с тях т.к. нашият татко работеше по проект извън България.

Справях се, но това ми костваше много енергия.

Напрежението беше невероятно.

Тътена в главата „НЕ СЕ СПРАВЯШ” започваше от сутринта, ежедневните отговорности, пълзящият като пустинни пясъци безпорядък вземаше силата ми.

Чувствах се изтощена и виновна, че губя контрол.

За да подсиля вътрешния си драматизъм не спирах да си повтарям, че точно сега не мога да си позволя слабост защото децата зависят само от мен.

Както всеки път когато си се отклонил от себе си, Вселената намира начин да ти го напомни и ти праща приятел.

Това тя направи и за мен, когато една приятелка ме попита: „ А ти не купуваше ли някакви продукти за енергия? Усмивката ти ми липсва!

Продукти имах, цели опаковки стояха почти не отваряни.

Да си чувал „За децата да има!” – аз поне хиляди пъти от моите родители, от родителите на моите родители. И за децата има, на сигурно място в долапа, а защо за децата има, а за мен не , не знам. Както не знам как така им давам нещо, което аз самата никога не съм ползвала. Просто така правеха моите родители,  родителите на моите родители .

Благодаря на себе си, че излязох от този си автоматична кодировки и я послушах.

Започнах да пия Зелена енергия.

Ако не си бях дала сметка как се чувствах преди да започна  зелените капсули, щях да кажа ”Не усещам никаква разлика”, а разлика имаше.

След две седмици тътена „НЕ СЕ СПРАВЯШ!” изчезна.

Мамооо, ставай!” – сутрешната ми аларма комбинирана с боричкането на три телца върху мен се замени със свежото ми:

Хайде сънливци, има ли гладни?” – Аз отново бях влязла в релси, ставах много преди всички и отново с удоволствие правех любимите им палачинки.

Деяна

 

ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

Зелена Енергия е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия

1. AquaSource водорасли – синьо-зелени водорасли, събрани от езерото Горен Кламат, намиращо се в Каскадните планини на Южен Орегон, САЩ-едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света. На база грам, тези водорасли са един от най-богатите източници на естествени витамини и минерали, познати на човечеството. Те имат хранителен профил, който е много близък до потребностите на организма, в балансирано съотношение на лесноусвоимите хранителни вещества. Патентованият Биоактивен процес на сушене (BioActive Dehydration) на AquaSource осигурява максималното запазване на хранителните стойности, а водораслите не се излагат на високи температури

2. Органична алфалфа– Тя се отглежда по цял свят,а корените й достигат изключително дълбоко в почвата, като по този начин се захранва с множество хранителни вещества. Алфалфа съдържа широк спектър от най-важните минерали и микроелементи, в изключително лесноусвоима форма, предоставящи стабилна основа за здраве и активност на клетъчно ниво.

3. Хавайска спирулина– това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте около година на перфектния климат на Хавай. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности. Както AquaSource водораслите, хавайската спирулина също е вид синьо-зелени водорасли. Името й идва от структурата, наподобяваща спирала. Хавайската спирулина съдържа широк спектър ценни хранителни вещества, от които усвоим протеин (60%); много минерали в колоидална (концентрирана) форма; микроелементи в йонна форма;  няколко витамина от група В; есенциална мастна гама-линоленова киселина и бетакаротен.

В Зелената енергия са налични всички незаменими аминокиселини в подходящи пропорции, пълният спектър от витамини, над 200 ензима, целия спектър от лесно усвоими минерали, много желязо и магнезий. При ежедневна употреба дава най-важните вещества на организма ни за да може той сам да се справи с възможните проблеми.

Ако вече имаме проблем Зелената енергия е важна хранителна добавка:

* когато има хронична болест;

* когато има слабост на органи, слабост на функции, слабост на памет;

* когато има анаболен ефект – слабост, отслабване, апатия, изтощение, загуба на течност/тъкан/кръв/електролити (диария, повръщане);

* при предстоящи критични моменти – изпит, стрес, раждане, операция;

Указания за употреба:
Вземайте по три капсули Зелена Енергия дневно, за да помогнете на тялото си да устои на предизвикателствата на съвременния свят.

Дипляна Зелена Енергия

 

 

Опаковка: 120 капсули (40 дневни дози).
Страна на произход: Великобритания

Цена: 63,00 лв.  (1,58 лв. на ден )

Поръчай!

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top