Въпроси и отговори

[seven_twelfths]

[section title=”Сайтът deyana.net”]

[toggles type=”accordion”]

[toggle title=”Какво мога да намеря в този сайт?”]

Deyana.net моята част от виртуалното пространство. Създадох го за да споделя това, през което съм минала и през което минавам. Това, което съм научила, и това което научавам. Това, което ми помага да бъда най-доброто, което мога да бъда. Така, че вървейки по пътя си да съм по-осъзната, по-целенасочена,  по-близко до реализирането на потенциала си. Този сайт е моят начин да подкрепя тези от вас, които търсят и искат. Искат повече от това, което имат в момента.

[/toggle]

[toggle title=”Как мога да поръчвам от онлайн магазина на deyana.net?”]
За да поръчаш стока/стоки от онлайн магазина на deyana.net е необходимо да си направиш регистрация. След като регистрацията вече е факт, можеш да добавяш в Количката избраните от теб продукти, да се съгласиш с Общите ни условия и да натиснеш бутона [button color=”primary” size=”small” url=”” target=”self”]Поръчай[/button]
До два часа след поръчката ще получите имейл, който ще ви информира, че поръчката е Одобрена.

[/toggle]

[toggle title=”Как ще ми бъде доставена пратката?”]

Поръчаната от Вас пратка ще бъде доставена от куриер. Куриерът, който е наш партньор е Спиди.

[/toggle]

[toggle title=”Какъв е срокът на доставката?”]

 

Поръчки направени до 15:30 часа се предават на куриера следващият работен ден.

Поръчките приети в петък се изпълняват в понеделник, а тези от събота и неделя се смятат за приети в понеделник.

Куриерът прави доставки от понеделник до петък, а за някой населени места и в събота. Официалните празници и неделите са неработни. За повече информация вижте графика на доставка на куриера.

[toggle title=”Какъв е цената на доставката?”]

 • Поръчки на стойност до 39.99лв – 4.00лв за цялата страна
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 39.99 за цялата страна

[/toggle]

[toggle title=”Как заплащам?”]

 1. С наложен платеж( в брой, при получаване на доставката )
 2. Чрез банков превод;
 3. Epay.bg;
 4. На касите на EasyPay
 5. На банкомат чрез B-pay (услуга на Epay.bg);
 6. Чрез смартфон – чрез мобилното приложение  на Epay.bg

 

 

[/toggle]

[/toggles]

[/section]

[section title=”Въпроси”]

[dwqa-list-questions]

 

[/section]

[/seven_twelfths]

[five_twelfths_last]

[section title=”Изпрати въпрос”]

[dwqa-submit-question-form]

[/section]

[section title=”Отговаря ви:”]

MyPic
Деяна Петрова – Бизнес партньор на Аквасорс ЕООД,
координатор на финансовата игра “Потоци пари”
тел: 0878554469
E-mail: info@deyana.net
Skype: deyana_petrova   Избрах

[/section]

[section title=”Бизнес възможност ( въпроси )”][toggles type=”accordion”]

[toggle title=”Какво ми предлагате?”]
Всеки от нас иска да има достатъчно пари, за да живее добре. Парите не са всичко на този свят, но са много важни, защото улесняват живота ни. Как бихте се чувствали, ако доходите ви са по-големи от разходите, и ако парите идват при вас месец след месец, година след година цял живот, все повече и повече?
С бизнеса, който ви предлагаме, това е напълно възможно. Същността му е препоръчване на някои от нещата, които харесваме, на хората около нас. Повечето хора правят това всеки ден, и то безплатно, водени единствено от желанието да бъдат полезни. Аз искам да ви покажа как можете да печелите толкова пари, колкото искате, като просто употребявате и препоръчвате продуктите на фирма АкваСорс. Ако искате повече ще е необходимо да придобиете още умения, който към момента нямате, но затова има процес на обучение и работа в екип.

[/toggle]

[toggle title=”Защо това предложение е за мен?”]
Ще започнем оттам, че има два типа доходи: заработени и пасивни.
Заработените доходи са на принципа Работиш – печелиш, Не работиш – не печелиш. Ако разчитате само на такива доходи и загубите работата си, оставате само с разходи и проблеми.
Пасивните доходи са пари, които получаваме независимо дали работим или не – например, печалба от собствен бизнес.
Но изграждането на бизнес обикновено изисква да вложим много пари, да работим едва ли не денонощно и да притежаваме нужните умения и опит. Малко хора биха поели риск да напуснат сигурната си работа, за да започнат такъв бизнес.
Финансова грамотност
[/toggle]
[toggle title=”С какво вашето предложение може да бъде добро за мен?”]
Бизнесът, който ви предлагаме, не изисква да напуснете досегашната си работа, не е необходимо предварително да имате някакви специални умения или опити. Той е достъпен за всички и има много предимства. Може да се започне с по-малко от 100 лева, може да се развива от вкъщи в удобно за вас време, съвместим е с вашата работа и не носи никакъв риск. При изграждането получавате обучение и подкрепа, гарантиращи успеха ви. От вас се иска просто да следвате нашата изпитана система, която ще ви помогне да направите истинска машина за пари за вас и за хората, с които работите.
18
[/toggle]
[toggle title=”Защо предложението Ви е актуално?”]
Има няколко задължителни условия за изграждане на печеливш бизнес:
Първо – достатъчно голям пазар. В това отношение АкваСорс е много привлекателна възможност, защото ни предлага да развиваме бизнес в целия ЕС.
Второ – уникални и качествени продукти за консумация. Тоест, хората да могат да си ги набавят само от вас и да са толкова доволни от резултатите, че всеки месец да си ги купуват отново и отново. Така ще имате постоянни доходи години наред, след като сте препоръчали продуктите. Ето, че АкваСорс отговаря и на това условие.
Трето – лост, екип и мрежа. Богатите изграждат и използват мрежа. Останалите си търсят работа. Не можем да изградим голям бизнес съвсем сами. За да постигнем повече трябва да прилагаме принципа на умножаването. Голямо предимство на АкваСорс е, че дава възможност на всеки човек да изгради мрежа от хора, които ползват и разпространяват продуктите и да печели процент от оборота на цялата си мрежа. При това – без да влага много пари и без никакъв риск.
Четвърто – равни шансове за успех. Хората, които са включени в екипа ви, трябва да бъдат мотивирани да дават всичко от себе си. Само тогава ще имате истинско умножаване на усилията ви. Отново – един голям плюс за АкваСорс – всеки човек, който включите може веднага да почне да изгражда своя мрежа и има неограничени възможности за успех и печалба от бизнеса си.
Пето – тенденциите на времето. Успешните хора винаги са на гребена на някоя важна икономическа тенденция. А сега тенденция номер едно в света е остаряването на бейби бум поколението – хората, родени от 1946 до 1964 година. И тай като не се примиряват с този процес и желаят да си върнат младостта, те насочват вниманието и парите си към уелнес продукти. Нещо повече – интерес към уелнеса проявяват не само бейби бумърите, но и техните родители, както и децата им. В резултат на това търсенето на здраве и уелнес продукти расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни продукти, откогато и да било. Издават се все повече книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания.
И всичко това – заради бейби бумърите. Защото те наброяват 1 млрд души и контролират 65 % от всички пари. Сега на всеки 8 секунди някой от тях навършва 60 години и така ще бъде още 20 години за напред. А какво иска един човек на 60 години? Преди всичко по-добро здраве, по-дълъг живот и ако може да не остарява толкова скоро.
Ето защо най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат. Това е разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия надхвърля 500 млрд. долара и се очаква всеки момент да достигне 1 трилион долара. И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето, красотата и активното дълголетие са хитът на започващото хилядолетие.
5uslovia

[/toggle]

[toggle title=”За мен са важни по-глобалните цели на това, което правя. Какво е мисията на бизнесът?”]
Изграждането на вашия АкваСорс бизнес е лесно, защото търсенето на продуктите, които предлагаме расте. Все повече хора искат да изглеждат добре, да бъдат здрави, да забавят стареенето и да живеят по-дълго. Ето защо бизнес, свързан със здравето и дълголетието може да ви донесе успех за цял живот, и даже да бъде оставен в наследство. Ние предлагаме не само бизнес, от който се печели, и не само свободата да разполагате с времето си, както прецените, а и нещо много повече – начин, да бъдете в по-добра форма, да живеете по-дълго и да се справяте с най-често срещаните причини за влошаване не здравето.
03
[/toggle]
[toggle title=”Важни ли са продуктите?”]
В наши дни поради изтощаването на почвите много от земеделските култури са непълноценни. При отглеждането им те се замърсяват с пестициди и хербициди, а в процеса на производството на храните много от полезните им съставки се унищожават. Околната среда е замърсена, а повечето хора са подложени на ежедневен стрес. Всичко това води до умора, болести и преждевременно остаряване. Как тогава да предпазим себе си и близките си?
04
Eстественото решение е да потърсим здраве чрез най-добрите природни храни. Това са така наречените суперхрани, които ни изпълват със жизненост, възстановяват нашата енергия, пречистват организма ни от различни токсини, повишават имунитета, защитават ни от болести, забавят остаряването и подобряват функциите на всички органи и системи.
05
Продуктите АкваСорс, които ползваме и предлагаме са три типа:
Супер храни, които хранят, чистят и регенерират целия организъм на клетъчно ниво,
суплементи или хранителни добавки, които решават конкретни здравословни проблеми,
натурална козметика, която регенерира и подмладява кожата.
Тези продукти са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими със всички видове лечения. Можете да получите подробна информация за тях от нашия сайт, както и от специалните ни книги, каталози и брошури.
produkti
[/toggle]
[toggle title=”Кой е партньорът ни в бизнеса?”]
Партньор в бизнеса ни е европейската холдингова компания AquaSource Algae Group, която се развива успешно от 1994 година. Та разработва, произвежда, узаконява и доставя продуктите, поема счетоводната отчетност и всеки месец без изключение плаща комисионни на дистрибуторите си. Освен това, АкваСорс предлага допълнителни бонуси като продукти, пари, автомобили, пътешествия и други. Можете да развивате бизнеса си в повечето европейски страни, както и на територията на цялата руска федерация, и в Австралия. Продуктите могат да бъдат купувани и по интернет от целия свят.
19
[/toggle]
[toggle title=”Какво се прави?”]
В основата на бизнеса, който ви предлагаме е естествената човешка склонност да общуваме и споделяме. Повечето хора препоръчват и рекламират нещата, които харесват, само че не им се плаща за това. Правим го, защото е в природата ни. Можете да превърнете препоръчването на АкваСорс в успешен бизнес. Просто ползвайте и препоръчвайте продуктите на АкваСорс, както и възможността да се печели от тяхното разпространение. Така ще привличате все повече хора, които ще ползват продукти и ще изграждате все по-голяма мрежа от бизнес партньори.
20
[/toggle]
[toggle title=”Колко се печели?”]
Това ще ви осигури няколко източника на доходи:
1. Можете да печелите от търговска отстъпка, като намирате клиенти и ги насочвате към АкваСорс.
2. Можете да печелите процент от оборота на цялата си мрежа от клиенти и бизнес партньори, която постепенно се разраства. Колкото по-голяма е тази мрежа, толкова по-големи са оборотите и съответно – вашите печалби.
3. Можете да печелите автомобили, пътешествия и други награди за постигнати добри резултати. Забележете, че няма ограничение за доходите ви. Те зависят само от вашето постоянство и от усвояването на правилните умения.
21
[/toggle]

[toggle title=”Как мога да печеля по 500 лв на месец?”]

За да печелите по 500 лева на месец, трябва да направите следните три прости неща:
1. Ползвайте продуктите на АкваСорс за да сте здрави и ги препоръчвайте на хората около вас.
2. Кажете на познатите си, които искат да печелят повече пари за възможностите, предлагани от АкваСорс. Поканете ги на среща с нас, за да им покажем с какво можем да сме им полезни. Така с наша помощ ще изградите мрежа от 5 – 10 души, които ползват и препоръчват АкваСорс.
3. Вашите сътрудници също имат приятели и познати, които ще информираме. Някои от тях ще харесат АкваСорс, и ще се включат в групата ви. Така постепенно около вас ще се съберат 30 – 40 души, които ползват продукти на АкваСорс, и вие ще започнете да печелите около 500 лева месечно.

22
[/toggle]
[toggle title=”Как мога да печеля по 2000 лв на месец??”]
За да печелите по 2000 лева на месец, трябва да усвоите още някои умения. Ние ще продължим да ви помагаме, и заедно с вас ще учим вашите партньори да развиват своя бизнес с АкваСорс. След като помогнем на трима от тях да почнат да печелят по 500 лева на месец, вече ще имате достатъчно умения и ще можете да работите самостоятелно. Доходите ви ще надхвърлят 2000 лева на месец, а все повече от хора от мрежата ви ще се стремят към същото. Сега започва истинския бизнес. Можете да умножавате резултатите си толкова, колкото решите.
23
[/toggle]

[toggle title=”С какво този бизнес е по-различен?”]
Вие сами избирате темповете на развитие на своя бизнес. Но за да се развие той истински, трябва да задвижите силата на удвояването. Фокусирайте се върху това, всеки месец да привличате по един нов бизнес партньор, който да ползва и препоръчва продуктите и бизнеса. Учете своите сътрудници на правят същото. Така времето започва да работи във ваша полза. Чрез силата на удвояването за една – две години можете да изградите екип от над 4000 хиляди души и да започнете да печелите 5 000, 10 000, 15000 и повече лева на месец.
25
[/toggle]
[toggle title=”Имали някакви предварителна ограничения за да започна?”]
С АкваСорс можете да имате да имате собствен бизнес и приятели из цяла Европа. Няма значение от къде сте, на колко сте години, от кой пол сте, какво сте учили, какво работите. Можете да успеете. Можете да включвате в бизнеса и българи, които работят в чужбина. Още от първия месец може да започнете да печелите, но дори и успехът да не дойде веднага, времето работи за вас. Все повече хора търсят допълнителни доходи. Работата от дома дава възможност за повече време за семейството, а чрез интернет всички граници отпадат, и можете да изградите глобален бизнес от вкъщи.

[/toggle]
[toggle title=”Какво е най-важното за да започна?”]
За да започнете, най-важното е да знаете защо го правите.
Има два типа хора. Едните разчитат само на заплата, а другите освен това печелят и от бизнеса си с АкваСорс. Сами преценете кое е по-добре за вас. Всеки знае, че не може да стане богат, ако цял живот работи за някой друг. Всеки знае, че за да успяваш в живота, трябва да имаш собствен бизнес. Повечето хора искат да започнат собствен бизнес, но се страхуват, защото не знаят как. Е, в случая е различно. За да успеете във АкваСорс, от вас се иска само желание, готовност да се учите, работа и постоянство.
02
Искате ли да сте по-здрави? Готови ли сте да мечтаете и да осъществявате мечтите си? Копнеете ли за по-добър живот? Готови ли сте да се учите? Обичате ли да помагате на другите? Тогава – добре дошли в европейската мрежа Анхира – най-успешната организация в структурата на АкваСорс. При нас е хубаво.

Има една стара истина, че е по-добре да имаме няколко източника на доходи, отколкото само един. Кое е по-лесно за вас: Да оставите нещата такива, каквито са били до сега, да започнете традиционен бизнес, като заложите всичките си спестявания и цялото си време, рискувайки да загубите всичко, или да започнете бизнес от дома си с АкваСорс – лесно, удобно, евтино и без никакъв риск?

Решението е ваше, животът ви – също. Избирайте умно, защото от вас зависи какъв живот ще имате.
28
Ако сте направили своят избор можете да продължите с действия : [button color=”primary” size=”small” url=”http://blog.deyana.net/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%80%D1%81/” target=”self”]Онлайн регистрация в Аквасорс[/button]
[/toggle]

[toggle title= “Добре, реших да развивам този бизнес, какво следва нататък, какви са следващите стъпки?”]

Поздравявам Ви! Много добра стъпка!

1. Необходимо е да си направите регистрация на ваш дистрибуторски номер.

[button color=”primary” size=”small” url=”http://blog.deyana.net/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%80%D1%81/” target=”self”]Онлайн регистрация в Аквасорс[/button]

2.Харесайте си продукти от каталога на Аквасорс и си поръчайте за собствена употреба.

3.Включете се в системата за обучение в този сайт.

[/toggle]

[toggle title=”Какво е МЛМ?”]

Мрежов маркетинг (на английски: Multilevel Marketing, MLM, маркетинг на много нива) е термин, който описва маркетингов подход, използван като част от тяхната цялостна маркетингова стратегия, който се осъществява се чрез изграждане на мрежа за непосредствена доставка на услуги или стоки от производителя до купувача, заобикаляйки традиционите посредници при продажбата на едро и дребно.
Мрежовият маркетинг се нарича още мулти-левъл маркетинг (МЛМ), което значи маркетинг на много нива, защото работещите в него изграждат мрежа от хора (първо ниво), които на свой ред изграждат своя мрежа (второ ниво) и т.н. до безкрай.

Самият факт, че сте включили в мрежата си още един човек, не Ви носи никакви печалби. Отначало той обикновено не разбира от бизнес и се нуждае от Вашата подкрепа. Единственият начин да спечелите нещо е да му покажете ползата от продуктите, за да си купува той за лични нужди, да му помогнете да разпространява продукти сред познатите си, за да придобие увереност, и да включи хора, които също движат продукти (купуват си за лични нужди и продават на познати).

Повече прочети тук

[/toggle]

[toggle title=”Искам да науча нещо повече за Аквасорс? “]

АкваСорс ЕООД е дъщерно дружество на AquaSource Algae Group plc (Великобритания).
Регистрирано е в Република България с ЕИК: 130 500 368 • ДДС номер: BG 130 500 368
адресът на офиса в България е:1404 София, ж.к. Гоце Делчев
ул. “Костенски водопад” № 47, ет.1

Телефон : ++359 2 858 16 46
Факс: ++359 2 859 31 69
info@aquasource.bg
Телефон 2: ++359 2 859 70 04
0 7003 1003 (на цената на един градски разговор)
официален сайт: http://www.aquasource.net
Продуктите на АкваСорс притежават всички необходими сертификати и санитарни разрешителни за разпространение в България. Повече за фирмата можете да научите тук.

[/toggle]

[toggle title=”Мога ли да присъствам на представяне на фирмата в моя град?”]

Да, разбира се. Свържете се с мен на info@deyana.net  и аз ще ви информирам къде е най-близкото представяне до вас на фирмата и продуктите с марката Аквасорс.

[/toggle]

[toggle title=”Как стават продажбите и откъде идват парите в мрежовия бизнес?”]

МЛМ е система за разпространение на качествени продукти чрез дълготрайни добри отношения между мрежовата компания и лидерите, между лидерите и дистрибуторите, между дистрибуторите и клиентите. Повечето дистрибутори не обичат да продават. Парите идват от това, че много хора правят малък оборот. За този бизнес е добре да имате голяма организация, а не да продавате много продукти. Така, че получавате процент от оборота на организацията си, който идва от:

 1. Опитване на продукти:
  • Съществуващи дистрибутори опитват нови продукти – компанията разширява асортимента си;
  • Нови дистрибутори опитват съществуващи продукти – дистрибуторите включват нови хора.
 2. Редовна употреба на любими продукти в цялото семейство – оттук се получава най-голямата част от оборота на нашата организация, особено ако хората познават добре ползите. Затова е важно да сте в МЛМ компания, която предлага наистина отлични продукти, и да сте влюбени в тях.

Аз и моето семейство от години използваме продуктите на Аквасорс – АФА, Коластра, Зелена Енергия и въпреки интересните бизнес предложения, които мои приятели от други МЛМ компании са ми отправяли аз съм оставала партньор на Аквасорс. През годините продуктите са си доказвали по категоричен начин своята ефективност. Част от моята опитност за продуктите можете да прочетете тук , тук и тук.

3.Продаване на продукти, в чиито ползи и качества дистрибуторите са убедени. Най-често това е по-скоро споделяне на продукти с роднини и познати, а не истински продажби. Отделни дистрибутори обичат и умеят да продават – това е добре дошло, но само с продажби не се забогатява в МЛМ.

Ако не обичате да продавате, не се променяйте – градете организация – винаги над вас има добри спонсори, които ще ви помогнат. Можете да забогатеете и без много продажби, но ще е нужно малко време. Отначало групата ви е по-малка и ако ви трябват бързо малко пари, продавайте продукти.

[/toggle]

[toggle title=”Как се печели в МЛМ?”]

В МЛМ имате възможност да печелите пари по няколко начина:

 • печелите търговска отстъпка, когато продавате продукти – обикновено около 30% (т.е. това са съвсем нормални продажби, само че не в магазин, а между познати);
 • печелите от комисионната равна на допълнителната отстъпка, която фирмата ви дава за оборота на хората, който сте включили – процент от оборота на преките Ви сътрудници. Този процент варира от 5 до 10, 15, 20, даже 30%, много рядко повече;
 • печелите от комисионната равна на допълнителната отстъпка, която фирмата ви дава за оборота на всички хора, включени от хората, които сте включили (обикновено този процент е сравнително по-малък, но върху много по-голям оборот)
 • печелите допълнителни бонуси, ако помагате на фирмата да прави голям оборот (т.е. ако сте изградили голяма мрежа, която работи много добре).

 [toggle title=”Какви са предимствата на мрежовият бизнес ( МЛМ) ?”]

Голяма световна тенденция. Оборотът на тази индустрия в света само за 2004 г. (според WFDSA) е 100 милиарда долара (това не включва ДДС). Броят на ангажираните в бизнеса дистрибутори е около 50 милиона души. Бизнесът със здравословни храни, добавки и козметика се разраства и в Европа, където населението застарява. Именно сега е подходящият момент да се включите в АкваСорс, защото тази компания предлага подмладяване, здраве и дълголетие чрез продукти, които не предлагат други европейски компании, на пазар много по-голям от българския!

Възможност за всеки независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали. Без бързане за работа и блъскане по градския транспорт, без разправии с работници, без разходи за персонал, наеми и пр, без официално облекло, без плащане на франчайз, без следене кога сте дошли на работа.

Осигурено качествено обучение, което води до личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Само заради това обучение си струва да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по-добри хора.

Никакъв финансов риск. Започвате собствен бизнес за по-малко от 50 лв, на това отгоре получавате обучение от преуспяващи колеги, обикновено без пари и в удобна за вас форма. В този бизнес не можете да загубите – само можете да спечелите и здраве, и пари!
Риск няма – има само възможности за развитие без край…

Удобство и гъвкавост – особено важно за млади майки, учащи и много заети хора, на които им е омръзнало никога да нямат време за нищо. Може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите по 200-300 лв/месец. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Нещо повече – ако сте се питали какво ще правите, ако някога висъкратят, МЛМ е естественото решение да не останате без доходи.

Печелите толкова, колкото заслужавате – ако развивате своя бизнес в свободното си време, 100 – 1000 лв./месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, след няколко години можете да печелите по 5 000, 10 000, 20 000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!

Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са резидуални – т.е. плащат ви цял живот за нещо, което сте направили правилно веднъж. Щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й дотогава, докато тя работи – понякога цял живот, без да полагате повече усилия.

Впечатляващи данъчни облекчения – легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътувания, ваканции и т.н.

Бизнесът ви е глобален! Само физически сте вкъщи. Можете да имате собствена мрежа от дистрибутори и клиенти във всички градове на страната, дори да живеете на село. Чрез Интернет можете да развивате бизнес и в чужбина, а продуктите ви да се купуват от целия свят. При това не е нужно дори да знаете чужди езици. Разполагате с готов собствен магазин в Интернет с обяснения на няколко езика, който работи за вас 24 часа на ден. Иначе казано, правите пари даже и докато спите и почивате – достатъчно е да насочите хора към своя Интернет магазин.

Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чуждите мечти. Вашето време и животът ви са на ваше разположение. Успехът ви идва чрез сътрудничество, а не чрез конкуренция. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.

Живеете като богат човек, но без натоварването, стреса и отговорностите, които обикновено са свързани с парите. Можете да си позволите много повече развлечения, пътешествия, време за семейството и за срещи с приятели. Свободни сте!

[/toggle]

[toggle title=”Пирамида ли е това?”]

Този въпрос се задава често, но само от хора, които не са наясно с този бизнес. Тези, които са го започнали, много бързо се убеждават, че това е най-справедливият бизнес на света. Всеки може да успее в него, ако положи необходимите усилия и е готов да усвои някои не дотам сложни умения, но никой не може да успее само затова, че е включил случайно няколко души!
Впрочем, в пирамидите по принцип няма нищо лошо – всяко семейство е форма на пирамида! Това е най-устойчивата структура. Египетските Пирамиди са устояли до наши дни. Всички традиционни йерархични структури – администрацията, войската, традиционният бизнес и политиката – са истински пирамиди. Те са много по-ригидни и консервативни от МЛМ. И докато в МЛМ човек започва от нулата, но целта му е за 3-5 години да се пенсионира богат, то в много други поминъци започваш с определена заплата, като от теб се очаква да стоиш на едно място години и десетилетия, или да се изкачваш нагоре в йерархията много бавно и само донякъде.
[/toggle]

[toggle title=”Какво по-точно представлява мрежовият маркетинг( МЛМ) ?”]
Отговор на този въпрос можете да намерите във филма на Тим Сейлз “Брилянтната компенсация”. По долу можете да проследите и трите части.
Част 1

Част 2

Част 3

[/toggle]

[/toggles]

[/section]

[section title=”Бизнес партньори”]

[toggles type=”multiple”]

[toggle title=”Как да си поръчвам продукти?”]

[content type=”private”]

[/content]

[/toggle]

[toggle title=”Какви да са първите ми стъпки?”]

[content type=”private”]

[/content]

[/toggle]

[toggle title=”Как да създам своят списък с контакти?”]

[content type=”private”]

[/content]

[/toggle]

[toggle title=”Как да си поръчвам продукти?”]

[content type=”private”]

[/content]

[/toggle]

[toggle title=”Как да си поръчвам продукти?”]

[content type=”private”]

[/content]

[/toggle]

[/toggles]

 

[/section]

[/five_twelfths_last]